جستجو
  • صفحه اصلی
  • تعرفه و خدمات
  • تماس با ما
  • وبلاگ
خانه آموزش استریم در دیسکورد چیست ؟ آموزش لایو استریم در دیسکورد
خانه آموزش استریم در دیسکورد چیست ؟ آموزش لایو استریم در دیسکورد
استریم در دیسکورد چیست ؟ آموزش لایو استریم در دیسکورد

استریم در دیسکورد چیست ؟ آموزش لایو استریم در دیسکورد

به وسیله نگاوید منتشر شده در
  • آموزش
۲۳ آبان ۱۴۰۳
۰
323

استریم در دیسکورد چیست و چگونه می‌توان در دیسکورد به صورت آنلاین استریم انجام داد ؟ دیسکورد (Discord) امروزه به یکی از محبوب‌ ترین پلتفرم‌ های ارتباطی و سرگرمی مخصوصاً در زمینه گیمینگ تبدیل شده است. نرم‌ افزاری رایگان که قابلیت استریم محتوا ها و گفت‌ و‌ گو و تعامل بین کاربران را ممکن ساخته و امکانات بسیاری در این زمینه‌ها ارائه داده است. در این مقاله قصد داریم نحوه استریم در دیسکورد را بررسی کنیم، پس پیشنهاد می‌کنیم قبل از خواندن این مطلب، به مقاله‌ های قبلی نگاوید درباره مفهوم استریم نگاهی بیندازید.

بیایید ببینیم چگونه میتوان در دیسکورد استریم کرد، چه ابزارهایی برای اینکار وجود دارد، استریم در دیسکورد چه شرایطی دارد و اصلاً بیشتر به چه منظور و توسط چه کسانی انجام میشود ؟ با ما همراه باشید.

آشنایی با دیسکورد

دیسکورد پلفترمی است برای برقراری ارتباط کاربران با یکدیگر که از سال 2015 شروع به کار کرد و خیلی زود در بین افراد مختلف به خصوص گیمرهای محبوبیت بسیاری پیدا کرد و به مکانی تبدیل شد برای اینکه بیش از صد میلیون کاربر، روزانه در این دنیای مجازی وقت بگذرانند، درباره آنچه علاقه دارند گفت‌و‌گو کنند و افرادی با سلیقه‌های مشابه خود را بیابند. از طرفی قابلیت‌ها و امکاناتی که این بستر ارائه می‌دهد، ارتباط و اشتراک‌گذاری محتواها را ساده‌تر و جذاب‌تر میکند.

  • امکان تعامل از طریق چت متنی، تصویری، صوتی و مولتی مدیا: برای یک پلتفرمی با محوریت صحبت و ارتباط افراد با یکدیگر، مهم است که امکان گفت‌وگو از طریق چت متنی، تماس تصویری و صوتی برقرار باشد. از طرفی دیسکورد از ارسال و دریافت انواع مختلف رسانه با فرمت‌های گوناگون پشتیبانی میکند؛ کاربران میتوانند محتواهای ویدیویی، تصویری و گرافیکی، صوتی و متنی به اشتراک بگذارند.
  • امکان ساخت گروه‌ها و کانال‌های مختلف: کاربران میتوانند اتاق‌هایی مجازی با نام سرور (Server) و با موضوعات گوناگون بسازند و آن‌را به بخش‌های کوچک‌تری به نام کانال تقسیم کنند تا نوع محتواها و فعالیت اعضا را دسته‌بندی کنند. مدیر یک سرور میتواند نقش‌های مختلفی را به اعضا داده و میزان و چگونگی دسترسی آن‌ها را تعیین کند.
  • وجود ربات‌های هوشمند برای انجام وظایف گوناگون: بات‌های رسمی و غیررسمی بسیاری در محیط دیسکورد وجود دارند که کاربردها و وظایف متنوعی را برعهده دارند. این ربات‌ها میتوانند برای مدیریت و سازماندهی و به عنوان دستیار خودکار به کار گرفته شوند.
  • پشتیبانی و یکپارچگی با پلتفرم‌ها و ابزارهای شخص ثالث: دیسکورد قابلیت همگام‌سازی و یکپارچگی با سرویس‌های دیگر مانند Spotify, Youtube, Twitter, Facebook, Reddit, Skype, Twitch و… دارد و از افزونه‌ها و ابزارهای Third Party نیز برای خدمات بهتر پشتیبانی میکند.
  • دسترسی از طریق همه سیستم‌عامل‌های کامپیوتر و موبایل: دیسکورد علاوه بر اینکه از طریق مرورگرهای مختلف قابل دسترسی است، برای کامپیوتر و سیستم‌عامل‌های ویندوز، لینوکس و مک او اس و برای موبایل با سیستم‌عامل‌های اندروید و آی او اس دارای نرم‌افزار رایگان میباشد. این ویژگی باعث شده تا کاربران دستگاه‌های مختلف هیچ محدودیتی در استفاده از این سرویس نداشته باشند.

استریم در دیسکورد چگونه است ؟

به طور خلاصه و محض یادآوری باید بگوییم که استریم یعنی پخش پیوسته محتوا و  به عملی گفته میشود که در آن کاربر میتواند محتواهای مخلتف را (متنی، صوتی و تصویری) بدون نیاز به دانلود کامل آنها بر روی دستگاه خود، مشاهده و استفاده کند. لایو استریم به کاربران این امکان را میدهد که فعالیت خود در لحظه یا رویدادی که در حال انجام است را با دیگر کاربران آنلاین در سراسر دنیای مجازی به اشتراک بگذارند تا دیگران نیز بتوانند همزمان محتوای مورد نظر را دنبال کنند و با یکدیگر تعامل داشته باشند.

قابلیت استریم زنده و در لحظه (Live Stream) محتوای ویدیویی یکی از گزینه‌هایی است که دیسکورد را به سرویسی محبوب و همه‌کاره تبدیل کرده است. مخصوصاً برای گیمرها، تولیدکنندگان محتوا و دولوپرها.

دیسکورد امکان استریم را از منابع صوتی و تصویری گوناگونی فراهم میکند: کاربر میتواند با موبایل یا کامپیوتر و با استفاده از وب‌کم، دوربین موبایل یا اشتراک گذاری صفحه نمایش، محتوای تصویری خود را بصورت بلادرنگ به اشتراک بگذارند. همچنین همزمان میتوانند از میکروفون، ربات‌های پخش موسیقی یا کانال‌های صوتی دیگر، محتوای صوتی خود را پخش کنند.

گفتیم که دیسکورد از نرم‌افزارهای شخص ثالث یا Third Party نیز پشتیبانی میکند. کاربران میتوانند برای استریم محتوای خود از نرم‌ افزار های استریم مانند OBS Studio, XSplit, Restream و … وصل شده و از امکانات آنها استفاده کنید.

بیایید نگاهی کوتاه به فرآیند استریم در دیسکورد بیاندازیم:

  1. در مرحله اول، دیسکورد محتوای در حال پخش روی صفحه دستگاه یا ورودی‌های مختلف را ضبط میکند.
  2. در قدم بعدی، محتواهای صوتی و تصویری را انکود یا کدگزاری میکند تا با حجم کمتر و فرمت بهتر، در تمام دستگاه‌ها و پلتفرم‌ها قابل اجرا باشد.
  3. بعد محتواهای انکود شده به بخش پشتیبانی دیسکورد و سپس به کاربران ارسال میشوند.
  4. در مرحله آخر، محتواها دوباره دیکود میشوند تا برای کاربران در دستگاه‌های مختلف قابل پخش باشد.

آموزش استریم در دیسکورد

آموزش استریم در دیسکورد

در این بخش به آموزش قدم به قدم استریم زدن در دیسکورد از طریق موبایل یا کامپیوترمیپردازیم. دیسکورد از 2 روش برای استریم محتواها استفاده میکند: اشتراک‌گذاری صفحه نمایش و قابلیت Go live.

در روش اول همانطور که از نامش پیداست، کاربران میتوانند تمام صفحه نمایش دستگاه خود یا قسمتی از آن را در لحظه به اشتراک بگذارند که نوعی از لایو استریم محسوب میشود.

استریم در دیسکورد با موبایل

برای استریم در دیسکورد به کمک موبایل نیاز است از قابلیت اسکرین شیرینگ (Screen Sharing) در موبایل استفاده کنید.

  • وارد نرم‌ افزار دیسکورد شوید. اگر حساب کاربری دارید لاگ‌این کنید و اگر ندارید، یک حساب بسازید.
  • به یک کانال محتوای صوتی (Voice Channel) بپیوندید روی گزینه Join Voice کانال کلیک کنید. (یا میتوانید سروری شخصی بسازید)
  • صفحه را به سمت بالا بکشید و در نوار پایین صفحه، روی گزینه Share your screen کلیک کنید و Strat now را بزنید.
  • در همان نوار میتوانید کانال صدا را تغییر دهید یا آنرا میوت کنید، نویزهای محیط را قطع کنید، از شخص دیگری برای پیوستن به تماس دعوت کنید، همزمان چت کنید و…
  • در پایان میتوانید گزینه Stop sharing را انتخاب کنید.

استریم در دیسکورد با کامپیوتر

اگر قصد دارید در کامپیوتر خود استریم کنید نیاز است از قابلیت Go Live در کامپیوتر استفاده نمایید.

  • مطابق مراحل قبلی گفته شده پیش بروید.
  • در کامپیوتر، بعد از انتخاب گزینه Share your screen که شکلی شبیه صفحه سیستم دارد، پنجره‌ای باز میشود که به شما اجازه میدهد انتخاب کنید کدام اسکرین و کدام اپلیکیشن را به اشتراک بگذارید.
  • بعد از انتخاب اسکرین مورد نظر روی گزینه Go Live کلیک کنید.
  • پنجره‌ای باز خواهد شد که در آن میتوانید انتخاب کنید محتوای شما در کدام کانال به اشتراک گذاشته شود.

نکته: برای استفاده همزمان از قابلیت اشتراک‌گذاری صفحه و وب کم یا دوربین در موبایل و کامپیوتر، روی دکمه‌ای که شکل دوربین است کلیک کنید.

نکاتی برای استریم بهتر در دیسکورد

دیسکورد نسخه پیشرفته‌تری با نام Nitro به کاربران ارائه میدهد. با خریداری این پلن قادرخواهید بود امکانات بیشتری برای استریم محتوای خود انتخاب کنید. برای مثال در قابلیت Go Live، پس از انتخاب اسکرین مورد نظر، میتوانید کیفیت و روزلوشن و نرخ فریم ویدیو را تغییر دهید.

در قسمت تنظیمات برنامه دیسکورد و در بخش چت‌ها، گزینه Data saving mode را خاموش کنید محتواهایی که به اشتراک میگذارید، به منظور استفاده کمتر از اینترنت، افت کیفیت پیدا نکند.

برای انجام استریم بهتر، اتصال اینترنت شما باید پرسرعت و بدون قطعی و افت کیفیت باشد.

ربات‌هایی که برای پخش موزیک و ویدیو در این پلتفرم استفاده میشود، در صورتی که به منبع معتبر سرویس‌های مربوط به آنها متصل باشد، میتواند بصورت قانونی این محتواها را استریم کند.

کسب درآمد از استریم در دیسکورد

کسب درآمد از استریم در دیسکورد

برای کسب درآمد از استریم در دیسکورد، می‌توانید از چندین روش خلاقانه و کارآمد استفاده کنید که به شما کمک می‌کند از استریم‌هایتان درآمد زایی دلاری داشته باشید. در ادامه چند روش تست شده برای کسب درآمد از استریم در دیسکورد را معرفی می‌کنیم:

۱. ایجاد سرور خصوصی با اشتراک ماهانه

یکی از روش‌های محبوب، ایجاد یک سرور خصوصی است که کاربران برای عضویت در آن باید اشتراک ماهانه پرداخت کنند. شما می‌توانید محتوای ویژه‌ای مانند جلسات آموزشی، راهنمای بازی‌ها، آموزش‌های تخصصی یا محتوای انحصاری را در این سرور ارائه دهید.

۲. دریافت حمایت مالی (Donations)

می‌توانید از پلتفرم‌هایی مثل Patreon، Ko-fi یا Buy Me a Coffee برای دریافت حمایت مالی مستقیم استفاده کنید. لینک‌های این پلتفرم‌ها را در دیسکورد خود قرار دهید تا کاربران به راحتی بتوانند از شما حمایت کنند. این روش به‌خصوص برای استریمرهایی که محتوای جذاب و مفیدی ارائه می‌دهند، می‌تواند بسیار موثر باشد.

۳. برگزاری کلاس‌ها و ورکشاپ‌های آنلاین

اگر در زمینه خاصی مهارت دارید، می‌توانید کلاس‌ها و ورکشاپ‌های آنلاین در دیسکورد برگزار کنید. به عنوان مثال، می‌توانید آموزش‌های فنی، مهارت‌های دیجیتال، بازی، یا هر موضوع دیگری که تخصص دارید را به صورت آنلاین ارائه دهید و هزینه‌ای برای ثبت‌نام در این کلاس‌ها بگیرید.

۴. تبلیغات و اسپانسرشیپ

اگر تعداد زیادی دنبال‌کننده یا اعضا در سرور دیسکورد خود دارید، می‌توانید از طریق همکاری با برندها یا شرکت‌ها برای تبلیغ محصولات یا خدمات آنها درآمد کسب کنید. این شرکت‌ها می‌توانند به شما هزینه‌ای پرداخت کنند تا محصولاتشان را به مخاطبان معرفی کنید.

۵. فروش کالا و محصولات فیزیکی یا دیجیتال

می‌توانید کالاهای خود یا محصولات دیجیتالی مانند محتوای قابل دانلود، دوره‌های آموزشی، ویدیوهای آموزشی یا حتی محصولات فیزیکی مثل تیشرت و پوستر را به کاربران دیسکورد پیشنهاد دهید. با ایجاد یک بخش فروش یا فروشگاه در سرور دیسکورد، فروش محصولات را برای مخاطبان آسان‌تر کنید.

۶. دسترسی به محتوای VIP

ایجاد بخش‌های خاص در سرور برای اعضای ویژه که محتوای خاص یا سرویس‌های اختصاصی دریافت می‌کنند نیز روش دیگری است. برای مثال، می‌توانید راهنمایی‌های حرفه‌ای، پشتیبانی شخصی‌سازی‌شده، و جلسات مشاوره ارائه دهید.

۷. استفاده از دیسکورد نیترو

در دیسکورد، کاربران می‌توانند به اشتراک نیترو بپیوندند و از امکانات بیشتری بهره‌مند شوند. با جذب حمایت نیترو و ارتقای سرور خود، قابلیت‌های اضافه‌ای مانند کیفیت بالاتر استریم و آپلود فایل‌های بزرگتر را برای اعضا فراهم کنید که می‌تواند افراد بیشتری را به عضویت و حمایت از سرور شما جذب کند.

۸. مسابقات و چالش‌ ها با جوایز ورودی

می‌توانید مسابقات و چالش‌هایی برای کاربران برگزار کنید و از آنها هزینه‌ای برای شرکت در مسابقه دریافت کنید. در این نوع رویدادها می‌توانید جوایز مختلفی مانند اعتبار در دیسکورد، محصولات دیجیتال یا حتی جوایز نقدی ارائه دهید.

۹. ارائه خدمات مشاوره یا پشتیبانی تخصصی

اگر در زمینه‌ای تخصصی مثل مشاوره کسب‌وکار، روانشناسی یا برنامه‌نویسی تخصص دارید، می‌توانید این خدمات را به اعضای سرور خود ارائه دهید و برای آن هزینه دریافت کنید. این نوع خدمات می‌تواند شامل جلسات پرسش و پاسخ یا مشاوره‌های فردی باشد.

نتیجه گیری

فرقی نمیکند استریمر باشید یا تولیدکننده محتوا، یا صرفاً میخواهید اوقات فراغت خوبی داشته باشید؛ دیسکورد میتواند بهترین گزینه برای ارتباط با انسان‌های سرتاسر زمین باشد. جایی که بتوانید در مورد علایق خود با دیگران صحبت کرده و همزمان از قابلیت‌هایی مانند استریم محتواهای خود در این گروه‌های دوستی استفاده کنید. در این مقاله از نگاوید به عنوان یکی از پلتفرم های استریم ویدیو سعی کردیم به مبحث استریم در این پلتفرم بپردازیم و راهکارهایی برای انجام این کار ارائه دهیم.

درباره نگاوید
این محتوا توسط تیم تولید محتوای نگاوید تولید شده است .امیدواریم که با تلاش خود به بهبود کیفیت وب فارسی کمک کنیم .

تمام پست های نوشته شده توسط نگاوید Website

مقاله قبلیسیستم مدیریت یادگیری (LMS) چیست ؟ مزایا، کاربرد و ویژگی های آن
سیستم مدیریت یادگیری (LMS) چیست ؟ بررسی مزایا، کاربرد و ویژگی های آن
کسب درآمد از تولید محتوا با 11 روش پولساز
مقاله بعدیکسب درآمد از تولید محتوا با 11 روش پولساز

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت سفارش سرویس استریم ویدیو نگاوید

  • • تحلیل کسب و کار
  • • بررسی اشتراک مناسب شما
  • • شخصی سازی موارد مورد نیاز

ثبت درخواست

  • جدیدترین
  • نظرات
  • تفاوت وبینار با سمینار چیست ؟ کدام روش ارائه بهتر است ؟
    تفاوت وبینار با سمینار چیست ؟ کدام روش ارائه بهتر است ؟
  • کلیپینگ (clipping) در ویدیو استریمینگ چیست ؟ راهنمای جامع و کاربردی
    کلیپینگ (clipping) در ویدیو استریمینگ چیست ؟ راهنمای جامع و کاربردی
  • تغییر چهره در ویدیو با هوش مصنوعی: معرفی بهترین ابزار و سایت‌ ها
    تغییر چهره در ویدیو با هوش مصنوعی: معرفی بهترین ابزار و سایت‌ ها
  • ساناز ابراهیمی نیا
    نگاوید
    واقعا اگر جلوگیری کنید از دانلود عالی میشه، روی یه سرویس دهنده ویدئوهامو‌ گذاشتم هم دانلود میشه هم پول بازدید میگیرن، تازه گردنم نمی‌گیرین که سرویسشون به درد نخوره
  • محسن غلامی
    نگاوید
    من یه سایت وردپرسی در حوزه فیلم راه وندازی کر ن، چطور با سایت وردپرس سینک میشه؟
  • نگاوید
    نگاوید
    بله میشه، الان خیلی از vod های مطرح از زیر ساخت نگاوید استفاده می‌کند. فرقی نداره چه مدل باشه، نگاوید به همه مدل vod سرویس میده و شخصی سازی میشه بر اساس نیاز مخاطب
تمامی حقوق برای نگاوید محفوظ است