جستجو
  • صفحه اصلی
  • تعرفه و خدمات
  • تماس با ما
  • وبلاگ
خانه آموزش استریم در یوتیوب: 0 تا 100 استریمر شدن در یوتیوب
خانه آموزش استریم در یوتیوب: 0 تا 100 استریمر شدن در یوتیوب
استریم در یوتیوب: 0 تا 100 استریمر شدن در یوتیوب

استریم در یوتیوب: 0 تا 100 استریمر شدن در یوتیوب

به وسیله نگاوید منتشر شده در
  • آموزش
۲۷ مهر ۱۴۰۳
۰
470

استریم در یوتیوب به یکی از محبوب‌ترین روش‌ها برای تولید محتوا و جذب مخاطب تبدیل شده است. چه به دنبال گیمینگ باشید، چه محتوای آموزشی، یوتیوب به عنوان یک پلتفرم قوی می‌تواند شما را به مخاطبان وسیع‌تری متصل کند.

یوتیوب (YouTube) از محبوب‌ ترین و شناخته‌ شده‌ ترین پلتفرم‌ها برای اشتراک‌گذاری و استریم محتوای ویدیویی به شمار میرود. در سال‌های اخیر فعالیت در این شبکه اجتماعی به یک سرگرمی پر مخاطب تبدیل شده که علاوه بر امکان تماشا و استفاده از میلیون‌ها محتوای صوتی و ویدیویی، بستری برای استریم کردن این نوع محتواها و کسب درآمد از این کار را نیز فراهم کرده است. روشی جذاب که توجه تولیدکنندگان محتوا و استریمرهای زیادی را به خود جلب کرده و فضایی پر از فرصت و رقابت را بوجود آورده است.

در این مقاله از نگاوید میخواهیم به آموزش استریم کردن در یوتیوب بپردازیم و به سوالاتی همچون استریم کردن به چه معناست و چه روش‌هایی دارد ؟ پلتفرم یوتیوب چه ویژگی‌هایی داشته و چگونه میتوان در آن محتواهای خود را استریم کرد و از آن کسب درآمد داشت.

آشنایی با استریم در یوتیوب

اصلا استریم کردن در یوتیوب به چه معناست ؟ به زبان ساده استریم (Stream) یعنی فرآیند ارسال و دریافت متداوم و پیوسته محتوا بین سرور و گیرنده در بستر اینترنت. به بیانی دیگر وقتی شما در پلتفرمی مانند یوتیوب در حال تماشای ویدیو یا گوش دادن به موسیقی هستید، در واقع دارید محتوا را استریم می‌کنید. فرستنده‌ای که محتوای خود را در این پلتفرم به اشتراک میگذارد نیز در حال استریم کردن است.

در این فرآیند، فرستنده محتواهای صوتی و تصویری خود را به سه روش کلی میتواند استریم کند:

  1. استریم محتوای از پیش ضبط شده (On-Demand Streaming) :استریمر محتوای خود را از پیش آماده و ضبط میکند و در پلتفرم‌ مورد نظر به اشتراک میگذارد تا کاربران بتوانند در هر زمان به آن دسترسی داشته باشند.
  2. استریم محتوا به صورت زنده (Live Streaming): در این نوع، استریمر در حال اشتراک گذاری یک رویداد یا یک عمل خاص در لحظه بوده و کاربران نیز بصورت زنده میتوانند محتوا را تماشا کرده و با استریمر در تعامل باشند.
  3. در نوع سوم، محتوای استریم شده میتواند ترکیبی از رویدادی زنده و محتوایی از پیش ضبط شده باشد.

و بعد در طرف دیگر، گیرنده از طریق اینترنت و بدون نیاز به دانلود کردن داده‌ها میتواند محتوای ارائه شده را تماشا و استریم کند.

نکته جالب: در فرآیند استریم، همانطور که دریافت‌کنندگان محتوا فقط یک به یک نفر محدود نمیشوند، فرستنده‌ها نیز میتوانند بصورت گروهی و به طور همزمان، محتواهای مورد نظر خود را از منابع مختلف به اشتراک گذاشته و با یکدیگر و یا با کاربران در تعامل باشند.

ویژگی های استریم در یوتیوب

وقتی صحبت از شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های ویدیومحور در میان باشد، کسی هست که نام یوتیوب به گوشش نخورده باشد؟ این پلتفرم که متعلق به شرکت گوگل است، بیش از 2 میلیارد کاربر و بیش از 3 میلیارد محتوای ویدیویی را در خود جای داده و رتبه دومین سایت‌های پربازدید را از آن خود دارد.

 اما چه ویژگی‌هایی باعث شده تا این شبکه اجتماعی به پرطرفدارترین پلتفرم‌های استریم ویدیو تبدیل شود؟

  • یوتیوب در دستگاه‌های مختلف در دسترس است: کامپیوتر (با سیستم عامل‌های ویندوز و مک)، موبایل (با سیستم‌عامل‌های اندروید و آی او اس)، تلویزیون‌های هوشمند و کنسول‌های بازی. علاوه بر اپلیکیشن انحصاری یوتیوب که برای این دستگاه‌ها عرضه شده، با مرورگرهای مختلف وب نیز میتوان از این شبکه استفاده کرد. این یکی از ویژگی‌هایی است که باعث میشود یوتیوب برای طیف وسیع‌تری از کابران در دسترس باشد.
  • یوتیوب امکانات مالی در اختیار کاربران قرار میدهد: یوتیوب برای استریمرها گزینه‌های متعددی برای کسب درآمد ارائه میدهد. برنامه یوتیوب پارتنر (YouTube Partner Program) یکی از آنهاست که تولیدکنندگان محتوا با شرایط مخصوص میتوانند از امکانات آن استفاده کنند. در ادامه امکانات و فرصت‌های کسب درآمد از طریق یوتیوب را نام میبریم: نمایش تبلیغات در ویدیوها و کسب درآمد از آنها، دریافت حمایت مالی از بینندگان با ابزارهایی مانند سوپرچت‌ها و سوپراستیکرها (این دو ابزار در استریم لایوها قابل استفاده است)، ایجاد کانال‌هایی با گزینه حق عضویت، جذب اسپانسر، امکان فروش محصولات و…
  • یوتیوب از پخش استریم لایو و ضبط شده پشتیبانی میکند: یوتیوب اجازه بارگزاری محتواهای ضبط شده و ویدیوهای لایو را به استریمرها میدهد و از فرمت‌ها و کیفیت‌های مختلف ویدیویی و صوتی برای اینکار پشتیبانی میکند. علاوه بر این، استریمرها میتوانند پس از اتمام ویدیو زنده، آنرا ذخیره کنند و مجدداً آنرا با بینندگان به اشتراک بگذارند. در هنگام بارگزاری محتوا، استریمرها میتوانند تنظیماتی از قبیل: کیفیت ویدیو، مدیریت چت، تعیین دسترسی کاربران، تنظیمات مربوط به نوع و زمان نمایش تبلیغات و تعیین زمان برای شروع و پایان استریم را اعمال کنند. علاوه بر تمامی ویژگی‌های گفته شده، تولیدکنندگان محتوا میتوانند از ابزارهای دیگر نرم‌افزارهای استریم برای اعمال تغییرات روی محتوای خود استفاده کنند.
  • یوتیوب عملکرد شما را آنالیز میکند: اطلاعات و ابزارهای تجزیه و تحلیل آنها برای یک تولیدکننده محتوا ضروری است. یوتیوب به استریمرها این امکان را میدهد که درک بهتری از نحوه عملکرد خود داشته و اطلاعات مفیدی راجع به مخاطبان و نحوه رفتار آنها ارائه میدهد. اطلاعاتی مانند: تعداد دفعات مشاهده ویدیوها، مدت زمان تماشای ویدیوها، نرخ ترک تماشا، نرخ کلیک، زمان اوج تماشا، تعاملات بینندگان، تعیین منابع ترافیک، مقایسه با رقبا و…

استفاده از یوتیوب برای عموم مردم رایگان است. کاربران میتوانند به منبع بی‌شماری از ویدیوها دسترسی داشته و آنها را در خود اکانت، ذخیره کنند.  اما با سرویس YouTube Premium میتوانند از امکانات بیشتری مانند دانلود ویدیوها و امکان تماشای آفلاین آنها و تماشای بدون تبلغات استفاده کنند.

نکته: برای استریم محتواها نیازی به خرید پلن پرمیوم یوتیوب نیست. به طور کلی فرآیند استریم کردن چه برای تولیدکنندگان و چه برای بینندگان رایگان است.

ویژگی‌هایی که در بالا به آنها اشاره کردیم، از مهم‌ترین و ضروری‌ترین ویژگی‌ها برای یک استریمر بودند، با این حال یوتیوب دارای صدها ویژگی جذاب دیگر نیز میباشد که شمردن آنها در این مقاله نمیگنجد.

تجهیزات لازم برای شروع استریم در یوتیوب

برای شروع استریم، به تجهیزاتی نیاز دارید که به شما کمک کند محتوای حرفه‌ای تولید کنید:

  • یک سیستم قدرتمند یا کنسول بازی: اگر قصد استریم بازی را دارید، مطمئن شوید که سیستم شما توان پردازش و پخش همزمان بازی را دارد.
  • دوربین وب‌کم یا دوربین حرفه‌ای: برای نمایش چهره‌تان به بینندگان، یک وب‌کم با کیفیت مناسب ضروری است.
  • میکروفون با کیفیت: صدا یکی از مهم‌ترین عوامل در جذب مخاطب است؛ میکروفون‌های USB یا XLR می‌توانند گزینه‌های مناسبی باشند.
  • نرم‌افزار استریم: نرم‌افزارهای مثل OBS Studio یا Streamlabs برای پخش زنده ضروری هستند. این نرم‌افزارها امکان سفارشی‌سازی صحنه‌ها، اضافه کردن تصاویر، ویدیوها و تعاملات چت را فراهم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: تجهیزات تولید محتوای ویدیویی

روش استریم کردن در یوتیوب

چگونه در یوتیوب استریم کنیم ؟ برای استریم کردن در یوتیوب به سه روش میتوانید عمل کنید: با کامپیوتر، با موبایل و با نرم‌افزارهای استریم. اگر ویدیوی شما از قبل ضبط و آماده باشد، با استفاده از کامپیوتر، موبایل یا نسخه وب به راحتی میتوانید آنها را در کانال یوتیوب خود آپلود کنید. اما در صورتی که قصد دارید لایو استریم یا استریم زنده و در لحظه انجام دهید، این بخش به شما کمک میکند تا مرحله به مرحله این کار را با 3 روش گفته شده انجام دهید.

1. استریم با کامپیوتر

  1. با حساب کاربری گوگل میتوانید وارد یوتیوب شوید.
  2. روی آیکون پروفایل خود کلیلک کرده و وارد Youtube Studio شوید.
  3. در این مرحله باید یک کانال برای آپلود یا استریم محتواهای خود بسازید: در پنجره ظاهر شده باید یک نام، یک هندل و یک تصویر برای کانال خود انتخاب کنید.
  4. بعد از اینکه وارد داشبورد خود در کانال شدید، دکمه Create را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید. از بین گزینه‌های نمایش داده شده برای آپلود ویدیوهای از پیش ضبط شده خود میتوانید گزینه Videos Upload را بزنید. برای استریم محتوای زنده، گزینه Go Live و سپس از پنجره سمت چپ Webcam را انتخاب کنید.
  5. روی گزینه Request و سپس Verify کلیک کنید. در پنجره باز شده کشور و شماره تلفن خود را وارد کنید. سپس کد ارسال شده به شماره موبایل خود را تأیید کنید.
  6. پس از گذشت 24 ساعت میتوانید لایو استریم خود را شروع کنید. (این زمان انتظار فقط برای اولین لایو استریم است)

در این مرحله یوتیوب از شما دسترسی به وب کم و میکروفون میخواهد که باید گزینه Allow را بزنید.

در پنجره Live Stream Info، یک نام و توضیح برای ویدیوی خود انتخاب کنید. میتوانید مشخص کنید که لایو استریم شما به صورت پابلیک و همگانی پخش شود یا فقط افراد خاصی به آن دسترسی داشته باشند، چت باکس برای آن فعال باشد یا خیر، میتوانید شروع پخش لایو استریم خود را زمانبندی کنید، میتوانید نوع محتوای خود را انتخاب کنید تا در چه دسته‌بندی نمایش داده شود، میتوانید نوع دستگاه ورودی برای دوربین و صدا را مشخص کنید.

  1. پس از انتخاب این گزینه‌ها، پنجره‌ای به شما نمایش داده میشود که در آن میتوانید تصویر اولیه ویدیوی (Thumbnail) خود را انتخاب کنید.
  2. در همان پنجره گزینه Share وجود دارد که میتوانید لینک لایو استریم خود را در اپلیکیشن‌ها و پلتفرم‌های مختلف به اشتراک بگذارید.
  3. پس از زدن گزینه Go Live در همان پنجره، لایو استریم شما شروع میشود.
  4. اگر گزینه چت را فعال کرده باشید میتوانید در لحظه با مخاطبان گفت و گو کنید. در هر زمان که بخواهید میتوانید گزینه End Stream را بزنید تا لایو شما به پایان برسد.

2. استریم با موبایل

برای لایو استریم با موبایل نیز همانند کامپیوتر، مراحل گفته شده یکسان است. با این تفاوت که برای اینکار باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • حداقل 50 دنبال کننده
  • محدودیت لایو حداقل به مدت 90 روز نداشته باشید (نقص قوانین یوتیوب منجر به این محدودیت‌ها میشود)
  1. پس از وارد شدن به یوتیوب و ساخت کانال و وریفای Verify کردن آن، روی گزینه Create و سپس Live Goکلیک میکنید.
  2. در صورتی که برای نخستین بار لایو استریم میکنید، درخواست شما ممکن است 24 ساعت طول بکشد.
  3. در پنجره باز شده میتوانید نام و توضیحات ویدیو را بنویسید، مشخص کنید چه افرادی به لایو استریم شما دسترسی داشته باشند و اینکه آیا این محتوا برای کودکان مناسب است یا خیر، لایو چت و ری اکشن را فعال یا غیرفعال کنید، زمان پخش لایو استریم و لوکیشن را تعیین کنید، حتی صفحه موبایل خود را به اشتراک بگذارید. همچنین میتوانید از افراد دیگری دعوت کنید تا در لایو شما حضور داشته باشند.
  4. پس از زدن گزینه Go Live در همان پنجره، لایو استریم شما شروع میشود و در هر زمان که بخواهید میتوانید گزینه End Stream را بزنید تا لایو شما متوقف شود.
  5. اگر گزینه چت را فعال کرده باشید میتوانید در لحظه با مخاطبان چت کنید.

3. استریم با نرم‌ افزار

از ویژگی‌های مفید استریم با نرم‌افزارهای مخصوص این است که به کاربران ابزارها و امکانات بیشتری برای استریم محتوای خود ارائه میدهد. این قابلیت‌ها برای کسانی که میخواهند محتوای ویدویی یا صوتی حرفه‌ای و جذاب‌تری تولید و استریم کنند، بسیار کاربردی هستند. در مقاله‌ قبلی نگاوید، به (معرفی بهترین نرم افزار های استریم ویدیو + لینک مقاله) به طور کامل پرداخته ایم. از این مقاله میتوانید برای تولید محتوای ویدیویی برای یوتیوب و استریم محتواهای خود بر یوتیوب کمک بگیرید. تمام برنامه‌های معرفی شده به یوتیوب وصل میشوند. شما میتوانید تغییرات لازم را در برنامه‌های استریم انجام دهید و پس از ضبط و تولید محتوای خود، آنرا به طور مستقیم در یوتیوب به اشتراک بگذارید.

  1. پس از طی کردن مراحل اول تا سوم استریم با کامپیوتر و وارد کردن اطلاعات مربوط به لایو استریم و انجام تنظیمات مرتبط با آن ، گفتیم که در تب سمت چپ صفحه، سه گزینه وجود دارد. برای اینکه بتوانید از طریق نرم‌افزار استریم انجام دهید، بجای گزینه Webcam، گزینه Stream را انتخاب کنید.
  2. در بخش Stream Settings، در دومین فیلد آن (Stream Key) رمزی به شما داده میشود که باید آن را کپی کنید.
  3. وارد برنامه استریم دلخواه خود شوید و در قسمت تنظیمات آن به بخش Stream بروید و در قسمت Service، یوتیوب را انتخاب کنید.
  4. پس از انجام تنظیمات لازم روی محتوای خود و استفاده از ابزارها و امکانات گوناگون، میتوانید استریم را درون نرم‌افزار شروع کنید.
  5. همزمان با شروع لایو استریم در نرم افزار، ویدیوی آن در یوتیوب نیز نمایش داده میشود.

بیشتر بخوانید: بهترین نرم‌ افزار های استریم ویدیو در سال 2024

کسب درآمد از استریم یوتیوب

کسب درآمد از استریم یوتیوب

یوتیوب روش‌های مختلفی برای کسب درآمد از استریم‌های شما فراهم کرده است. برخی از این روش‌ها شامل:

  • تبلیغات در پخش زنده: هنگام استریم، یوتیوب می‌تواند تبلیغات کوتاهی را نمایش دهد و از این طریق درآمد کسب کنید.
  • عضویت کانال (Channel Memberships): مخاطبان می‌توانند به عضویت کانال شما درآیند و در ازای پرداخت ماهانه از مزایای ویژه‌ای بهره‌مند شوند.
  • SuperChat و SuperStickers: بینندگان می‌توانند از طریق ارسال پیام‌های پولی از شما حمایت کنند.
  • اسپانسرها و همکاری با برندها: اگر استریمر موفقی شوید، برندهای مختلف می‌توانند به شما پیشنهاد همکاری دهند.

قوانین استریم یوتیوب

یوتیوب به‌عنوان یکی از بزرگترین پلتفرم‌های ویدئویی، قوانین و مقررات دقیقی برای استریم‌های زنده تعیین کرده است تا محیطی امن، حرفه‌ای و مناسب برای همه کاربران فراهم کند. رعایت این قوانین برای استریمرها ضروری است؛ در غیر این صورت، ممکن است با محدودیت‌هایی مثل حذف ویدئو، تعلیق یا حتی بستن کانال مواجه شوند. در ادامه به قوانین اصلی استریم در یوتیوب می‌پردازیم:

۱. رعایت خط‌ مشی‌ های محتوایی یوتیوب

یوتیوب برای همه محتوای خود، از جمله استریم‌های زنده، خط‌مشی‌های محتوایی دقیقی تعیین کرده است. برخی از موارد اصلی این خط‌مشی‌ها شامل:

  • عدم انتشار محتوای نفرت‌پراکنانه: هرگونه محتوایی که بر اساس نژاد، قومیت، مذهب، جنسیت، گرایش جنسی یا هر نوع تفاوت شخصی، نفرت یا تبعیض را تشویق کند، ممنوع است.
  • محتوای خشونت‌آمیز یا نامناسب: هرگونه محتوای خشونت‌آمیز، تحقیرکننده، تهدیدآمیز یا پورنوگرافی، به‌شدت منع شده است.
  • اطلاعات نادرست: انتشار اطلاعات نادرست، به‌خصوص در موضوعات حساسی مانند سلامت عمومی (مانند ویروس کرونا) و انتخابات، ممنوع است.
  • کپی‌رایت: استفاده از محتوای دیگران بدون اجازه نقض قوانین کپی‌رایت محسوب می‌شود. استریمرها باید از استفاده از موسیقی، تصاویر، ویدئوها و سایر محتواهای دیگران بدون کسب اجازه خودداری کنند.

۲. قوانین مربوط به کپی‌رایت

یکی از مهم‌ترین قوانین یوتیوب مربوط به حق کپی‌رایت است. استریمرها باید دقت داشته باشند که:

  • محتواهای دارای مجوز: استفاده از موسیقی، ویدئو یا هر نوع محتوایی که تحت حفاظت کپی‌رایت قرار دارد، باید با کسب اجازه از صاحب اصلی آن محتوا باشد. اگر بدون مجوز از محتواهای دیگران استفاده شود، یوتیوب ممکن است استریم را حذف کند یا اخطار کپی‌رایت بدهد.
  • Content ID: یوتیوب سیستمی به نام Content ID دارد که به صاحبان محتوا اجازه می‌دهد محتوای تحت مالکیت خود را در یوتیوب شناسایی کنند و در صورت نقض، اقدامات لازم را انجام دهند.

۳. قوانین مربوط به تعامل با مخاطبان

تعامل استریمرها با مخاطبان باید مطابق با اصول و قوانین یوتیوب باشد:

  • عدم آزار و اذیت: هرگونه توهین، تهدید، یا آزار و اذیت مخاطبان یا دیگر کاربران یوتیوب ممنوع است. این شامل هر نوع رفتار تحقیرآمیز یا تهدید مستقیم یا غیرمستقیم می‌شود.
  • تشویق به فعالیت‌های خطرناک: استریمرها نباید مخاطبان را به انجام فعالیت‌های خطرناک یا غیرقانونی تشویق کنند.

۴. قوانین مربوط به محتوای نامناسب برای کودکان

یوتیوب توجه ویژه‌ای به محتوای مناسب برای کودکان دارد. برای استریم‌هایی که کودکان می‌توانند آن را مشاهده کنند:

  • محتوای دوستانه برای خانواده: استریمرها باید مراقب باشند که محتوای آنان مناسب برای همه سنین باشد، به‌خصوص اگر کانال یا استریم مخاطبان جوان یا کودکان را هدف قرار داده است.
  • قانون COPPA (قانون حفاظت از حریم خصوصی آنلاین کودکان): کانال‌هایی که محتوای مربوط به کودکان تولید می‌کنند، باید رعایت کنند که هیچ اطلاعات شخصی از کودکان زیر ۱۳ سال جمع‌آوری نکنند و محتوای خود را با این قانون تطبیق دهند.

۵. قوانین مربوط به درآمدزایی و تبلیغات

استریمرهایی که قصد دارند از استریم‌های خود در یوتیوب درآمد کسب کنند باید به قوانین مربوط به تبلیغات و اسپانسرینگ توجه داشته باشند:

  • تأیید اسپانسرها: اگر استریم شما از طریق اسپانسرها حمایت می‌شود، باید واضح باشد که محتوای شما دارای اسپانسر است.
  • قوانین مربوط به SuperChat و SuperStickers: استریمرها باید از قوانین یوتیوب درباره نحوه استفاده از این ویژگی‌ها پیروی کنند. مثلاً، هیچ‌گونه درخواست نادرست برای ارسال پول یا فریب مخاطبان برای ارسال کمک‌های مالی نباید صورت بگیرد.

۶. قوانین مربوط به محتوای حساس و سانسور

یوتیوب به محتوای حساس و مضر به شدت حساس است و سیاست‌های سخت‌گیرانه‌ای در این زمینه دارد:

  • پخش محتوای خشونت‌آمیز و غیرقانونی: هیچ نوع محتوای خشونت‌آمیز یا مرتبط با جرم‌های غیرقانونی نباید در استریم‌ها نمایش داده شود.
  • خودآزاری یا آسیب به دیگران: پخش زنده‌ای که شامل آسیب‌رساندن به خود یا دیگران باشد (مانند تلاش برای خودکشی یا اعمال خشونت‌بار) بلافاصله توسط یوتیوب متوقف می‌شود.

۷. قوانین مربوط به پخش زنده از مکان‌های عمومی

استریمرهایی که قصد دارند از مکان‌های عمومی به‌صورت زنده استریم کنند باید به موارد زیر توجه داشته باشند:

  • کسب اجازه از افراد حاضر در محیط: اگر افراد دیگری در صحنه حضور دارند، باید از آن‌ها برای ضبط اجازه گرفته شود.
  • رعایت قوانین محلی: برخی مناطق ممکن است قوانین خاصی برای ضبط و پخش زنده داشته باشند که باید رعایت شوند.

۸. استفاده از تگ‌ ها و متادیتا های مرتبط

استفاده از تگ‌ها، توضیحات و متادیتا های مناسب در استریم اهمیت دارد:

  • تگ‌ها و عنوان‌های گمراه‌کننده: استفاده از تگ‌ها، عنوان‌ها یا تصاویر بندانگشتی نادرست و گمراه‌کننده برای جذب مخاطب، خلاف قوانین یوتیوب است و می‌تواند به حذف محتوا یا اخطار منجر شود.

۹. کنترل بر پخش زنده

استریمرها باید کنترل کاملی بر استریم خود داشته باشند:

  • مدیریت چت زنده: باید مطمئن شوید که چت زنده شما شامل توهین، حمله، یا محتوای غیرقانونی نمی‌شود. امکان فعال کردن فیلترهای چت برای کنترل بهتر نظرات کاربران فراهم است.
  • حفظ امنیت حساب کاربری: استفاده از تأیید دو مرحله‌ای و سایر اقدامات امنیتی برای جلوگیری از هک شدن حساب کاربری ضروری است.

۱۰. پیامدهای نقض قوانین

نقض قوانین استریم در یوتیوب می‌تواند منجر به پیامدهای جدی شود:

  • اخطارهای کپی‌رایت: دریافت سه اخطار کپی‌رایت ممکن است باعث بسته شدن دائمی کانال شما شود.
  • تعلیق یا حذف کانال: در صورت نقض مکرر قوانین یوتیوب، ممکن است کانال شما به‌طور موقت یا دائم تعلیق شود.
  • محدودیت در استفاده از ویژگی‌ها: ممکن است به دلیل نقض قوانین، دسترسی شما به برخی از ویژگی‌ها مانند پخش زنده محدود شود.

نتیجه گیری

استریم محتواهای صوتی و ویدیویی مخصوصاً در پلتفرم معروفی مانند یوتیوب، امروزه مخاطبان بسیاری را به خود جذب کرده است؛ چه برای آپلود و اشتراک‌گذاری این موضوعات و چه برای تماشای آنها. در این مقاله شبکه اجتماعی یوتیوب را معرفی کردیم و گفتیم که به کاربران امکان استریم محتواهای صوتی و ویدیویی و کسب درآمد از اینکار را عرضه کرده است. با بیش از 2 میلیارد مخاطب، شاید وقت آن باشد که اگر به تولید محتوا علاقه دارید، به فکر استریم محتوای تصویری خود در این پلتفرم باشید! در این مقاله هر نکته‌ای که برای اینکار لازم است را توضیح دادیم و مرحله به مرحله استریم در یوتیوب را با 3 روش آموزش دادیم. امیدواریم که برایتان مفید بوده باشد.

درباره نگاوید
این محتوا توسط تیم تولید محتوای نگاوید تولید شده است .امیدواریم که با تلاش خود به بهبود کیفیت وب فارسی کمک کنیم .

تمام پست های نوشته شده توسط نگاوید Website

مقاله قبلیتجهیزات تولید محتوای ویدیویی: لیست کامل وسایل مورد نیاز
تجهیزات تولید محتوای ویدیویی
تولید محتوای ویدیویی چیست ؟ راهنمای جامع + ایده ها
مقاله بعدیتولید محتوای ویدیویی چیست ؟ راهنمای جامع + ایده ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت سفارش سرویس استریم ویدیو نگاوید

  • • تحلیل کسب و کار
  • • بررسی اشتراک مناسب شما
  • • شخصی سازی موارد مورد نیاز

ثبت درخواست

  • جدیدترین
  • نظرات
  • ادیت ویدیو با هوش مصنوعی: ابزار های هوش مصنوعی برای ادیت فیلم
    ادیت ویدیو با هوش مصنوعی: ابزار های هوش مصنوعی برای ادیت فیلم
  • کاهش حجم ویدیو به صورت آنلاین: معرفی 5 ابزار کاربردی
    کاهش حجم ویدیو به صورت آنلاین: معرفی 5 ابزار کاربردی
  • لایو استریم در موبایل: چگونه در موبایل استریم کنیم ؟
    لایو استریم در موبایل: چگونه در موبایل استریم کنیم ؟
  • مرتضی کریمی
    نگاوید
    سلام. بهترین و کامل ترین مقاله ای بود که درباره clipping ویدیو نوشته شده. واقعا ممنونم از تیم تولید محتوا خوبتون
  • ساناز ابراهیمی نیا
    نگاوید
    واقعا اگر جلوگیری کنید از دانلود عالی میشه، روی یه سرویس دهنده ویدئوهامو‌ گذاشتم هم دانلود میشه هم پول بازدید میگیرن، تازه گردنم نمی‌گیرین که سرویسشون به درد نخوره
  • محسن غلامی
    نگاوید
    من یه سایت وردپرسی در حوزه فیلم راه وندازی کر ن، چطور با سایت وردپرس سینک میشه؟
تمامی حقوق برای نگاوید محفوظ است