جستجو
  • صفحه اصلی
  • تعرفه و خدمات
  • تماس با ما
  • وبلاگ
خانه آموزش کسب درآمد از استریم: روش های کسب درآمد از استریمینگ
خانه آموزش کسب درآمد از استریم: روش های کسب درآمد از استریمینگ
کسب درآمد از استریم: روش های کسب درآمد از استریمینگ

کسب درآمد از استریم: روش های کسب درآمد از استریمینگ

به وسیله نگاوید منتشر شده در
  • آموزش
۳۰ مهر ۱۴۰۳
۰
359

امروزه هزاران نفر در سراسر جهان بصورت فریلنسری به اشتراک گذاری زنده محتواهای خود مشغول هستند. حتی در ایران این امکان وجود دارد که کاربران بتوانند از طریق استریم کردن درآمد ارزی کسب کنند. در این مقاله قصد داریم به روش‌ها و چگونگی کسب درآمد از استریم ویدیو بپردازیم.

در سری مقالات پیشین نگاوید به مفهوم استریم کردن و انواع آن، گیم استریم و نرم‌افزارها و پلتفرم‌های مربوط به این کار پرداخته‌ایم. گفتیم که استریم کردن محتواهای صوتی و ویدیویی، خصوصاً بازی‌ ها، در دهه‌های اخیر مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده و یکی از راه‌های نوین کسب درآمد محسوب میشود.

اهمیت استریمینگ در دنیای امروز

اهمیت استریمینگ در دنیای امروز

با تمام این تعاریف، بیایید بررسی کنیم چرا این کار در دنیای روز مهم است، چرا توجه مخاطبان و تولیدکنندگان محتوا را به خود جلب کرده و چگونه در صنعت سرگرمی، تکنولوژی و آموزشی در حال پیشرفت و توسعه است ؟

استریمینگ میتواند برای محتواهای گوناگونی صورت بگیرد: از رویدادهای ورزشی و خبری گرفته تا اطلاعات آموزشی، فرهنگی و خدماتی؛ حجم و تنوع این محتواها در موضوعات و دسته‌بندی‌های مختلف در پلتفرم‌های آنلاین، قابل اندازه‌گیری نیست. استریمینگ بعنوان ابزاری کارآمد، دسترسی کاربران به این اطلاعات و ارتباط مستقیم با استریمرها را در لحظه ممکن میکند.

از مهم‌ترین بخش‌هایی که امروزه در آن از فرآیند استریم استفاده میشود میتوان موارد زیر را نام برد:

  • استریم محتوای صوتی (رادیو، موزیک، پادکست، گفت و گوهای زنده و…)
  • استریم محتوای ویدیویی (برنامه‌های تلویزیونی، فیلم و سریال، گیم، وبینار، کنفرانس، سمینار و…)

از طرفی رشد روزانه فناوری و تکنولوژی، امکانات جدیدی را در اختیار استریمرها و ببیندگان گذاشته است. با ادامه توسعه این صنعت و ادغام بیشتر آن با ابزارهایی مانند هوش مصنوعی و واقعیت مجازی، جذابیت و اهمیت استریمینگ حتی بیشتر هم خواهد شد.

بنابراین همانطور که صنعت استریمنیگ در حال حاضر منبع درآمد برای افراد شاخص در این حوزه محسوب میشود، انتظار میرود در سال‌های آینده استریمرها و مخاطبان بیشتری را به خود جذب کرده و فرصت‌های بیشتری برای کسب درآمد ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: استریم در یوتیوب: 0 تا 100 استریمر شدن در یوتیوب

روش‌ های کسب درآمد از استریم

روش‌ های کسب درآمد از استریم

تا الان متوجه مفهوم استریمینگ، هدف و اهمیت آن در دنیای امروز شدید. حالا سوال اصلی این است چگونه از استریم کسب درآمد کنیم ؟ با چه شیوه‌هایی اینکار ممکن است؟ برای دیده شدن در این صنعت و کسب درآمد بیشتر، چه نکاتی را باید مد نظر داشت ؟ در ادامه به اصلی‌ترین روش‌هایی میپردازیم که در حال حاضر میتوان از طریق استریم، کسب درآمد کرد:

1. تبلیغات و جذب اسپانسر

درصورتی که شما استریمر محتوای آنلاین یا ضبط شده باشید، در هر حال میتوانید از تبلیغات برندها و کسب‌وکارهای مختلف را برای نمایش در محتوای خود برای کسب درآمد استفاده کنید. هرچه میزان دنبال‌کننده‌ها و بیننده‌های شما بیشتر باشد، هرچه از روش‌های خلاقانه‌تری برای معرفی و تبلیغات استفاده کنید و در نهایت هرچه بازدهی این کار بالاتر باشد، درآمد شما بیشتر خواهد بود. اکثر پلتفرم‌های آنلاین اجازه نمایش تبلیغات را به استریمرها میدهند.

همچنین میتوانید به منظور تأمین مالی و افزایش اعتبار، اسپانسر جذب کنید: با برندها و کسب و کارها و حتی افراد مطرح در حوزه کاری خود، همکاری داشته باشید. بدین صورت که در ازای معرفی و تبلیغ آنها، حمایت مالی و منابع مورد نیاز را کسب کنید.

2. حق اشتراک و ترافیک

 امروزه کمتر پلتفرمی وجود دارد که تمام خدمات و امکانات آن رایگان بوده و یا قابلیت‌های اضافه‌تر و پیشرفته‌تر پولی نداشته باشد. بخشی از هزینه این پلن‌های پولی به تولیدکنندگان محتوا تعلق میگیرد. همچنین این پلتفرم‌ها در ازای بازدید و تعاملات، درصدی به استریمرها پرداخت میکنند.

3. فروش مستقیم محصول

شما بعنوان استریمر میتوانید محصولات، خدمات و مرچ‌های خود را به صورت مستقیم در کانال خود به فروش برسانید. این کار میتواند شامل محصولات فیزیکی، خدمات فیزیکی یا آنلاین و محصولات دیجیتال باشد.

4. حمایت‌ های مالی

بسیاری از پلتفرم‌های آنلاین به کاربران اجازه میدهند تا از استریمر محبوب خود حمایت مالی کنند که اتفاقاً کاری رایج در زمینه استریمینگ محسوب میشود. طرفداران شما میتوانند بصورت داوطلبانه مبلغی را برای حمایت به شما هدیه دهند.

نکات و پیشنهادات برای کسب درآمد از استریم

  • در تبلیغات خلاق باشید و از روش‌های گوناگون استفاده کنید: تبلیغات ویدیویی، تبلیغات بنری و نمایشی، تست محصولات، گنجاندن تبلیغات در بین محتوا و…
  • شبکه سازی کنید: با افراد سرشناس و برندهای معتبر همکاری داشته باشید. در رویدادها و گروه‌ها و همچنین شبکه‌های اجتماعی فعال باشید تا به علاوه بر دسترسی بیشتر به مخاطبان هدف، با افراد مختلف ارتباط داشته باشید.
  • برای درآمد بیشتر میتوانید محصولات و خدمات مرتبط با نوع محتوای خود را مستقیم و بدون واسطه در کانال خود به فروش برسانید. پوشاک، آثار هنری، دوره‌های آموزشی، لوازم تزئینی، کتاب، محصولات دیجیتال و…
  • حرفه‌ای عمل کنید. در تولید محتوا خلاقیت و نوآوری داشته باشید. از نرم‌افزارهای تخصصی برای افزودن جلوه‌های صوتی و بصری زیبا به محتوای خود استفاده کنید. تجهیزات فنی خود را بهبود ببخشید. محتواهای باکیفیت و جذاب تولید کنید تا دنبال کنندگان بیشتری به دست آورده و در پی آن درآمد بیشتری داشته باشید.

آیا کسب درآمد از استریم در داخل ایران امکان‌پذیر است ؟

بله، البته! استریمینگ در ایران شغلی نوپا محسوب میشود و به دلیل محدودیت‌هایی مانند تحریم‌ها، فیلتر اینترنت، دسترسی به حساب‌ها و پرداخت‌های بین‌المللی و… این کار با موانعی همراه است. امروزه فروشگاه‌ها و مجموعه‌های مختلف، امکان باز کردن حساب بین المللی و ارائه کارت‌های اعتباری را در داخل ایران فراهم کرده‌اند. با داشتن این حساب‌ها میتوانید از خدمات مالی پلتفرم‌های مختلف استفاده کرده و سپس با از دست دادن بخشی از این درآمد (برای کارمزد شرکت‌ها و افراد واسطه) آنها را به ارز داخلی تبدیل و نقد کنید.

پس افراد داخل ایران نیز میتوانند با داشتن اینترنت پرسرعت و فیلترشکن، حساب بانکی بین‌المللی، استفاده از نرم‌افزارها و تجیهزات فنی برای تولید محتوا، سیستم مورد نیاز برای اینکار و در نهایت تولید محتوای صوتی یا ویدویی باکیفیت و حرفه‌ای، کسب درآمد کنند.

کلام آخر

در این مقاله از نگاوید به بررسی روش‌های کسب درآمد از استریمینگ پرداختیم، صنعتی تقریباً نوپا که هر روز در حال گسترش و توسعه است و افراد زیادی را از تولیدکنندگان محتوا و استریمرها گرفته تا مخاطبان آنها و بینندگان را مجذوب خود کرده است. به لطف پیشرفت و تنوع پلتفرم‌هایی که میتوان در آنها محتوای تولیدشده را به اشتراک گذاشت، میتوان از طرق مختلف از این کار کسب درآمد کرد؛ حتی در ایران. میتوان گفت مهم‌ترین نکته برای اینکه در شغل استریمینگ به فردی شناخته شده تبدیل شوید و از این راه درآمد به دست آورید، این است که محتوایی باکیفیت و مؤثر را در بستری مناسب به اشتراک گذاشته و بتوانید به خوبی با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید.

درباره نگاوید
این محتوا توسط تیم تولید محتوای نگاوید تولید شده است .امیدواریم که با تلاش خود به بهبود کیفیت وب فارسی کمک کنیم .

تمام پست های نوشته شده توسط نگاوید Website

مقاله قبلیتولید محتوای ویدیویی چیست ؟ راهنمای جامع + ایده ها
تولید محتوای ویدیویی چیست ؟ راهنمای جامع + ایده ها
ایونت مارکتینگ (بازاریابی رویدادی) چیست ؟ انواع، کاربرد و مزایا
مقاله بعدیایونت مارکتینگ (بازاریابی رویدادی) چیست ؟ انواع، کاربرد و مزایا

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت سفارش سرویس استریم ویدیو نگاوید

  • • تحلیل کسب و کار
  • • بررسی اشتراک مناسب شما
  • • شخصی سازی موارد مورد نیاز

ثبت درخواست

  • جدیدترین
  • نظرات
  • ادیت ویدیو با هوش مصنوعی: ابزار های هوش مصنوعی برای ادیت فیلم
    ادیت ویدیو با هوش مصنوعی: ابزار های هوش مصنوعی برای ادیت فیلم
  • کاهش حجم ویدیو به صورت آنلاین: معرفی 5 ابزار کاربردی
    کاهش حجم ویدیو به صورت آنلاین: معرفی 5 ابزار کاربردی
  • لایو استریم در موبایل: چگونه در موبایل استریم کنیم ؟
    لایو استریم در موبایل: چگونه در موبایل استریم کنیم ؟
  • مرتضی کریمی
    نگاوید
    سلام. بهترین و کامل ترین مقاله ای بود که درباره clipping ویدیو نوشته شده. واقعا ممنونم از تیم تولید محتوا خوبتون
  • ساناز ابراهیمی نیا
    نگاوید
    واقعا اگر جلوگیری کنید از دانلود عالی میشه، روی یه سرویس دهنده ویدئوهامو‌ گذاشتم هم دانلود میشه هم پول بازدید میگیرن، تازه گردنم نمی‌گیرین که سرویسشون به درد نخوره
  • محسن غلامی
    نگاوید
    من یه سایت وردپرسی در حوزه فیلم راه وندازی کر ن، چطور با سایت وردپرس سینک میشه؟
تمامی حقوق برای نگاوید محفوظ است